Bruker du tid på Google og YouTube for å finne svar på spørsmål om SOLIDWORKS?

På My.SolidWorks finner du alle svarene – og du har allerede tilgang. Det eneste du trenger å gjøre er å opprette en login og velge deg et passord. MySolidWorks er nemmelig gratis for alle. Se denne introduksjonsvideoen og deretter les mer nedenfor:

Vår kollega Mikkel Marott har her laget en liten men bra videoguide som viser deg litt mer i detalj hvordan du skal bruke MySolidWorks:

Hva er MySolidWorks?
MySolidWorks er en nettside som samler all informasjon om SOLIDWORKS på ett sted.
Dette inkluderer Bloggposter direkte fra SOLIDWORKS, aktiviteter fra brukerforumet, Twitter-feed, YouTube-videoer, SPR (Software Performance Reports) og SOLIDWORKS KnowledgeBase. I tillegg til dette så har SOLIDWORKS også laget over 750 treningsvideoer i super kvalitet, der du i tillegg også kan laste ned filene som brukes og delta underveis eller etterpå du har sett videoen. (Se vår tidligere bloggpost om MySolidWorks Training)

Leter du etter en produsent eller arbeider for en, så er “Manufacturer”-delen noe å se nærmere på for deg. Her kan du finne produsenter innen CNC, tynnplate, verktøymakere og 3Dprint, eller bli funnet av noen av de mange SOLIDWORKS brukere som finne over hele verden. (Se vår tidligere bloggpost om hvordan du kan finne andre eller selv bli funnet)

MySW
Det finnes 3 nivåer av MySolidWorks:
1. MySolidWorks, som inneholder en del av det som er nevnt over og er gratis for alle.
2. MySolidWorks Standard, som gir deg til mer og er gratis, forutsatt at du har SOLIDWORKS med vedlikehold. (Dette er noe de fleste har)
3. MySolidWorks Professional, som gir deg tilgang til alt, og som man må betale for (det forutsettes også her at man han en aktiv vedlikehold på en SOLIDWORKS lisens).

My SOLIDWORKS

“Dette er en oversettelse av en artikkel hentet fra PLM Group Danmark sin blogg den 3. juni 2016″ .

About Kai Inge Midtgård Rokstad

Utdannet sivilingeniør (maskin) fra NTNU med spesialisering innen «Produktutvikling, bearbeiding og beregning». Har erfaring med modellering og simulering i high-end 3D-systemer. Jobber med brukerstøtte og kurs for SOLIDWORKS og tilhørende produkter.
This entry was posted in Bruk av SOLIDWORKS and tagged . Bookmark the permalink.

1 Response to Bruker du tid på Google og YouTube for å finne svar på spørsmål om SOLIDWORKS?

  1. Mads says:

    Hei!
    Jeg ville bare legge igjen en liten kommentar til deg her å takk for mye fint lesestoff her inne. Jeg er selv blogger og blogger om alt jeg finner på nettet.
    ☺ Ta en tur innom en gang da ☺

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s