Din kompetanse i SOLIDWORKS er viktig i et skiftende arbeidsmarked

3DS_2014_SWK_Label_Icon_Mechanical Design

 

 

 

 

 

 

 

Her er noen gode grunner til at du bør satse på å bli bedre i SOLIDWORKS

Visste du at NAV gir støtte til kurs som kan høyne dine sjanser for å få jobb?
Vi i ProNor har hatt flere kursdeltagere hos oss som har fått sin kursdeltagelse dekket av NAV. Dersom dette er aktuelt for deg, bør du drøfte dette med ditt lokale NAV-kontor. Les mer om støtte til opplæring på NAVs egne sider.

Bli trygg på programmet
Våre SOLIDWORKS-kurs gir deg en god opplæring i ulike temaer i SOLIDWORKS. Her lærer du ikke bare hvilke verktøy du skal bruke for å kunne tegne og modellere det du vil, men også hvordan du kan bli mer effektiv med programmet. Ved å ta kurs i SOLIDWORKS vil du oppleve at du blir tryggere på det du tegner og konstruerer, og risikoen for å tegne feil går ned. Alt i alt gjør dette deg i stand til å designe bedre produkter, slik at du blir mer konkurransedyktig på arbeidsmarkedet.

Vi tar kompetanse i SOLIDWORKS på alvor
Vi vet at bedrifter etterspør kompetanse i SOLIDWORKS når de ser etter nye ansatte, og ofte er det ønskelig at kandidatene har erfaring med programmet før de er aktuelle for en jobb.  

Vi står klare til å gi deg litt av den kompetansen du trenger for å være konkurransedyktig i arbeidslivet. Ta kontakt med oss dersom du ønsker å vite mer om våre kurs.

Våre kurs gir et godt fundament i SOLIDWORKS CAD, simulering og PDM. Her er noen av våre mest populære kurs:
SOLIDWORKS Essentials (3 dager): Grunnleggende kurs som inneholder det aller mest nødvendige du bør kunne for å jobbe med modellering og tegning i SOLIDWORKS

SOLIDWORKS Advanced Topics (3 dager): Videregående kurs for deg som er trygg på det grunnleggende og ønsker å bli flink på de mer avanserte modelleringsfunksjonene. Vi anbefaler at du først tar kurset SOLIDWORKS Essentials.

SOLIDWORKS Simulation (2 dager): Lær å bruke styrkeberegningsfunksjoner i SOLIDWORKS for å finne ut om modellene du lager tåler belastningen de vil utsettes for. Dette kurset tar for seg beregning av lineær statisk belastning og danner utgangpunkt for de andre simuleringskursene vi har.

Les mer om alle de andre kursene du kan ta

Kontakt oss for priser på kurs@pronor.com.

Du får med deg et personlig kursbevis etter endt kurs.

Dokumenter dine kvalifikasjoner med en sertifisering
Dersom du ønsker et vitnesbyrd på dine kunnskaper i SOLIDWORKS, kan du ta en sertifiseringstest der du med et visst antall riktige svar får et diplom på din kompetanse. Testen kjøper du av SOLIDWORKS, og den tas på din PC. Dersom du har gått kurs hos oss tidligere, tilbyr vi deg å sitte hos oss og ta testen (tid må avtales på forhånd). For modellering er det CSWA, CSWP og CSWE som er de mest aktuelle sertifiseringene, i stigende rekkefølge. CSWA skal du kunne klare etter å ha tatt kurset SOLIDWORKS Essentials, CSWP etter SOLIDWORKS Advanced Topics og CSWE etter å ha jobbet jevnlig med SOLIDWORKS over en lengre periode – gjerne flere år. En sertifisering er gyldig livet ut og er et verdipapir som kan brukes over hele verden.

 

 

About Lars Haaland

Tjenesteansvarlig, ProNor AS. Industridesigner MNID, CSWE. Spesielt interessert i ting som har med modellering, rendering og animasjon å gjøre.
This entry was posted in Bruk av SOLIDWORKS, Uncategorized and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s