SOLIDWORKS World 2016 live webcast.

solidworks-world-2016

Fra 1. til 3. februar arrangeres SOLIDWORKS World 2016 i Dallas. SOLIDWORKS World er en årlig konferanse for alle SOLIDWORKS-brukere verden over. Her har man mulighet til å høre de ferskeste nyheten om SOLIDWORKS sine produkter i tillegg til kundehistorier og innlegg fra diverse gjester. I år kan vi nevne at Neil Gershenfeld (MIT professor), Peter Diamandis (XPRIZE grunnlegger), Yves Béhar (designer) og David Pogue (Yahoo Tech grunnlegger/CBS reporter) gjester konferansen.

SWW16_ALL

Det optimale ville selvfølgelig være å rømme fra slaps og kulde her i Norge for å tilbringe noen dager i solfylte Texas sammen med andre SOLIDWORKS-entusiaster, men er du ikke en av de heldige som sitter med en flybillett, så er det fortsatt mulig å få med seg hovedsesjonene direkte over nett.

Det eneste du trenger å gjøre for å kunne se de 3 hovedsesjonene direkte (1,5 time hver dag) er å registrere deg for SOLIDWORKS World 2016 live webcast. http://sww16.wavecast.io/ (tjenesten er gratis).

About Stian Mork

Application Engineer - ProNor AS, MSc Product development and materials
This entry was posted in 3Dexperience, Bruk av SOLIDWORKS, SOLIDWORKS Conceptual Design, SOLIDWORKS Education, SOLIDWORKS Industrial Design, SOLIDWORKS Sertifisering, Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s