Den lyse eller mørke siden. Måtte SOLIDWORKS være med deg.

Den lyse eller mørke siden. Måtte SOLIDWORKS være med deg

På tampen av 2015 så ble vi presentert for Star Wars-universet i ny drakt, men som om ikke det skulle være nok så ble også SOLIDWORKS svøpt i nye klær en keiser verdig. Men som keisere flest, sett bort ifra en naken en, så bytter man klær avhengig av anledningen eller kanskje humøret?

Med introduksjonen unnagjort, hva er vel bedre enn å kjøre rød løper med de nye antrekkene helt fri for Jan Thomas’ terningkast.

Standard tema i lys utførelse*

Standard tema i lys utførelse*

Standardtemaet er en lys grå med innslag av blåtoner. Veldig annerledes enn det vi har vært vant med frem til nå. Personlig så er det forfriskende og kan passe de fleste anledninger så lenge man har én til flere andre lyskilder i rommet der man sitter.

swMed

En medium mørk som lar deg jobbe i gråsonen*

Er du hverken ekstrem eller bestemt i valget ditt mellom mørkt og lyst så kan du entre gråsonen. Kanskje denne looken gir deg det beste av begge verdener på nøytral grunn?

swDark

Velkommen til den mørke siden. For de som ønsker å spare øynene, og kanskje er noe mørkere til sinns?*

Er du vant til mørke terminalvinduer belyst av perifær neonbelysning, eller bare har et ønske om å krype inn i designhula di, ja så kan man omfavne det mørke temaet. Kontrasten og endring av tekstfargen kan også hjelpe de som tidligere har slitt med dette.

Kort oppsummert så kan man nå matche SOLIDWORKS til sitt eget humør, værforhold, og dagens valg av hodeplagg. Innstillinger for dette finner man under Options -> System Options -> Colors -> Interface Brightness.

themesettings

 

*Jeg har tatt meg den frihet å velge en annen scene og bakgrunnsfarge for de forskjellige temaene. Dette kan selvsagt byttes individuelt etter egen smak. 

Etter en ide av Google, med tittelbilde hentet fra google.com/starwars som lar deg endre (les:oppgradere) din opplevelse av Google-universet. 

About Tony Teoh Melkild

Applikasjonsingeniør i ProNor AS med hovedfokus på SOLIDWORKS og SOLIDWORKS Simulation. M.Sc. - Ingeniørvitenskap & IKT - Produktutvikling og Materialer, NTNU 2010.
This entry was posted in Bruk av SOLIDWORKS, Diverse, innstillinger and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s