“Collect Support Information” for PDM

Collect Support Information er et verktøy som brukes til å samle informasjon og logger om ditt EPDM-oppsett. Tilsvarende SOLIDWORKS RX

Har man først tatt i bruk Enterprise PDM (EPDM) så blir man avhengig. Full frihet til å flytte rundt på filer, døpe om, og lagre nye versjoner. Dette er slikt som lar deg som konstruktør fokusere på design, mens systemet tar hånd om resten. Det er derfor ekstra irriterende hvis systemet fusker. Dette kan for eksempel være problemer med innsjekk/utsjekk eller tilkoblingsproblemer. ( Kan du med sikkerhet gå god for naboens Wi-Fi som du låner av og til? )

collectsupportinfomation

Dette er et godt tidspunkt å ta kontakt med oss på ProNor support! Ringer du inn så kan det hende vi løser problemet på direkten. Alternativt så kan du sende oss en e-post som beskriver problemet. I begge tilfeller så vil vi være interessert i hvordan problemet oppstår, og vi vil typisk ta en kikk i loggene dine. I administrasjonsverktøyet, som er installert på alle maskiner med EPDM, finnes det et godt verktøy som samler og eksporterer alle logger og nyttig informasjon om maskinoppsettet ditt.

Man logger bare inn i hvelvet gjennom Administration-verktøyet og høyreklikker for å få fram valget Collect Support Information.

collectsupportinfomation2

 

Ved å følge veiviseren så samler verktøyet alt av relevant informasjon og lagrer dette i en zip-fil som du kan sende oss. På denne måten så sørger vi for at vi har alle relevant informasjon vi behøver for å kunne feilsøke problemet ditt.

Advertisements

About Tony Teoh Melkild

Applikasjonsingeniør i ProNor AS med hovedfokus på SOLIDWORKS og SOLIDWORKS Simulation. M.Sc. - Ingeniørvitenskap & IKT - Produktutvikling og Materialer, NTNU 2010.
This entry was posted in SOLIDWORKS PDM. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s