Dette er Enterprise PDM Web2

web2_6

SOLIDWORKS Enterprise PDM Web2 er en ny webapplikasjon som gjør det mulig for deg å få tilgang til filene dine i EPDM fra en hvilken som helst data og mobil enhet.

Denne løsningen fungerer på alle nettlesere og krever heller ingen installasjon – helt ideelt for de som trenger enkle forhåndsvisning av filer fordi man er på reisefot eller skal dele filer med eksterne brukere og leverandører.

web2_4

Web2 støtter de grunnleggende funksjonene man kjenner fra Enterprise PDM, deriblant filsøking, inn- og utsjekking av filer, opp-og nedlastinger og det å sende filer gjennom workflows. Godkjenning av filer har aldri vært enklere.

web2_3

Datakortet, “Contains”- og “Where Used”-oversikten til en fil er blant funksjonalitene som også finnes i Web2. I tillegg støtter forhåndsvisningen hundrevis av ulike filtyper, som for eksempel PDF, Word, Excel,  PowerPoint og SOLIDWORKS-filer.

web2_2
Web2 krever ingen VPN-kobling mellom deg og kontoret ditt – det eneste du trenger er tilgang til internett. Ganske tøft?

About George Lee

Bakgrunn som sivilingeniør i Ingeniørvitenskap & IKT - Produktutvikling og Materialer fra NTNU. Jobber til daglig som applikasjonsingeniør i ProNor AS.
This entry was posted in SOLIDWORKS PDM, Web2 and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s