Ta SOLIDWORKS CSWA sertifisering GRATIS!

For første gang noensinne tilbyr SOLIDWORKS en offisiell forberedelseskurs for å passere CSWA eksamen. Kurset er bare tilgjengelig på my.SolidWorks.com Kurset består av 45 korte videomoduler og er ment til å forberede deg til CSWA eksamen.

En hyggelig ting er at forberedelseskurset er gratis frem til 31. mars for alle som går til my.SolidWorks.com logger inn eller registrerer seg som ny bruker og går videre til denne siden her. For å gjøre avtale enda bedre, vil alle som fullfører hele kurset i løpet av kampanjeperioden også motta en kupong via e-post slik at man også kan ta CSWA eksamen gratis!

solidworks Certs

Sertifiseringen «SOLIDWORKS Associate» har blitt tildelt mer enn 85.000 mennesker over hele verden hvorav 121 av disse kommer fra Norge. Sertifiseringen er rettet mot SOLIDWORKS brukere som har mindre enn et års erfaring med SOLIDWORKS. Denne sertifiseringen egner seg også ypperlig for studenter som ønsker å få et bevis på relevant kompetanse for CV’en.

Gå til my.SolidWorks.com for å registrere deg og komme i gang i dag!

NB: du vil være i stand til å ta CSWA eksamen bare én gang med denne koden. Husk også at det følger med en gratis sertifisering per lisens per år til alle som er kunder med vedlikeholdsavtale. Denne kan brukes på en valgfri sertifisering. For eksempel en CSWP? 🙂

About Kai Inge Midtgård Rokstad

Utdannet sivilingeniør (maskin) fra NTNU med spesialisering innen «Produktutvikling, bearbeiding og beregning». Har erfaring med modellering og simulering i high-end 3D-systemer. Jobber med brukerstøtte og kurs for SOLIDWORKS og tilhørende produkter.
This entry was posted in Bruk av SOLIDWORKS, Diverse, SOLIDWORKS Education and tagged , , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Ta SOLIDWORKS CSWA sertifisering GRATIS!

 1. Øyvind says:

  Skulle gjenrne hatt noe slikt for CSWP også 🙂

 2. Truls Øhrn says:

  Hei! jeg er ferdig med CSWA Exam prep course, hvordan får jeg tatt eksamen?

 3. Kai Inge Midtgård Rokstad says:

  Når du har fullført alle leksjonene og alle har statusen “Complete” skal du motta en epost til addressen du brukte da du registrerte din bruker på my.solidworks.com. Denne skal inneholde en kode og beskrivelse for hvordan du går frem og får tatt sertifiseringen. Dersom du har noen problemer så er det bare å kontakte SOLIDWORKS direkte på: certification@solidworks.com.

  Håper dette løser problemet ditt og lykke til med CSWA-eksamen! 🙂

  • Truls Øhrn says:

   OKei, jeg ble ferdig med alle idag tidlig så får håpe det kommer en epost ila dagen.
   Takk for svar:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s