Hva var egentlig nytt i SOLIDWORKS 2015?

Har du glemt hva som var nytt i SOLIDWORKS 2015, eller synes du det var mye som ble forklart og gikk glipp av det som du følte var relevant? Frykt ikke! Du har flere måter for å få en liten repetisjon:

– What’s new examples: Denne finner du inne i SOLIDWORKS, og den gir deg en steg for steg beskrivelse på hvordan du bruker de nye funksjonene med relevante eksempler. Fra verktøylinjen, gå til Help -> What’s New -> What’s New Examples. Se bildet nedenfor:

Whatsnew

– my.solidworks.com: Her er det også en god del videoer som beskriver de ulike nyheter som har kommet med SOLIDWORKS 2015. I tillegg er dette en side som samler all informasjon om SOLIDWORKS med nyhetsartikler, opplæringsvideoer og mye mer. Det kan være vært å registrere seg for å få tilgang til ennå mer av innholdet.  Trykk her for å komme til siden.

help.solidworks.comTrykk F1 og man får hjelpemanualen til SOLIDWORKS. Likevel kan det være nyttig å vite at denne også ligger ute på nett, og for alle årsversjoner tilbake til 2010. Her kan du enkelt se hva som er nytt i 2015-versjonen og i tillegg få eksempler på hvordan du bruker de ulike funksjonene. Trykk her for å komme til siden.

Det lite utdrag av de viktigste nyhetene for 2015 finner du her.

YoutubeAlt mellom himmel og jord finnes på youtube nå til dags, og har for mange erstattet vanlige bøker og opplæringsmateriell. Søker du på “SOLIDWORKS” finnes det 468.000 forskjellige klipp. Kanskje beskriver nettopp en av disse akkurat det du lurer på? Trykk her for å komme til YouTube.

About Kai Inge Midtgård Rokstad

Utdannet sivilingeniør (maskin) fra NTNU med spesialisering innen «Produktutvikling, bearbeiding og beregning». Har erfaring med modellering og simulering i high-end 3D-systemer. Jobber med brukerstøtte og kurs for SOLIDWORKS og tilhørende produkter.
This entry was posted in Bruk av SOLIDWORKS, Design, Diverse. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s