ProNor Task Pane i SOLIDWORKS

pntaskpane2016

Vi har laget vår egen versjon av Task Pane i SolidWorks. På Home-fliken (huset) i høyremargen har vi lagt inn link til samtlige kontaktmuligheter for brukerstøtte og web, samt feed fra våre nyheter, blogginnlegg og twitter. Dermed blir det enklere å ta kontakt med brukerstøtte og holde seg oppdatert på våre aktiviteter.

Installasjonsfilen er satt opp til å installere til mappen hvor du har installert SolidWorks, og fungerer kun på 64-bits maskiner. Dersom du ikke har oppgradert til 64-bits operativsystem, anbefaler vi at du gjør det, hovedsaklig på grunn av anbefalte systemkrav for å kjøre SolidWorks.

Vi har gjort vårt beste for å kvalitetssikre denne tilpasningen, men tar i mot tilbakemeldinger fra dere. Vi vil derimot ikke gi brukerstøtte på denne løsningen, hverken ift installasjon eller bruk – veiledningen gitt i installasjonsfilen mener vi er tilstrekkelig for å ta denne tilpasningen i bruk.

Last ned installasjonsfilen og kjør denne for mer informasjon og bruk av tilpasningen!

ProNor Task Pane kan også installeres med et administrativt image for å rulle det effektivt ut i et flerbrukermiljø. I opsjonene for imaget kan man velge å kjøre et program etter at SolidWorks er ferdig installert. Last ned Task Pane og legg programfilen på samme lokasjon som det administrative imaget ligger på. Ved å huke av for “Run a program after installation:”, og bla seg fram til Task Pane sin programfil så vil installasjonen kjøres ut til alle brukere som installerer SolidWorks.

About Tony Teoh Melkild

Applikasjonsingeniør i ProNor AS med hovedfokus på SOLIDWORKS og SOLIDWORKS Simulation. M.Sc. - Ingeniørvitenskap & IKT - Produktutvikling og Materialer, NTNU 2010.
This entry was posted in Diverse and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s