Følg med på nyhetene i SolidWorks

Hvert år lanseres det en ny hovedversjon av SolidWorks. Som oftest er det omtrent 200 nyheter i form av ny og utvidet funksjonalitet, og det er ikke så lett hverken å finne dem eller sette seg inn i dem helt uten videre. Derfor har SolidWorks en del hjelpemidler for at du skal komme i gang med de nye funksjonene.

I SolidWorks under Help er det en egen undermeny som heter What’s New. Her finner du blant annet min favoritt når det gjelder å oppdage nye funksjoner; Interactive What’s New. Dette valget aktiverer knapper på nye funksjoner i tekstmenyen som tar deg direkte til hjelp-informasjonen om denne funksjonen. Dermed ser du hele veien hvilke funksjoner som er nye, samtidig som det blir lettere å ta en titt på den aktuelle informasjonen når du har tid.

I tillegg finner du PDF og HTML inneholdende samtlige nyheter og oppdateringer for gjeldende versjon. Her går man mer i detalj, og det er også referert til eksempler som du selv kan prøve ut. Jeg anbefaler alle å som et minimum lese gjennom innholdsfortegnelsen for å få et kjapt innblikk over hva nyhetene er.

About Torbjørn Helland Solhaug

Web analyst, Funka Nu AB
This entry was posted in Bruk av SOLIDWORKS and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s