Hvordan oppdage nyhetene i SolidWorks

Nå som ny versjon av SolidWorks er ute, kjører ProNor en rekke seminarer for å vise de viktigste nyhetene. Mer info om dette finner du på våre nettsider.

I tillegg til seminarene kan det være greit med en oppfriskning på hvordan man selv kan gjøre seg kjent med de nye og oppdaterte funksjonene.

Under Help | What’s New finner man HTML og PDF som inneholder komplett oversikt over alle nyhetene i årets versjon – seminarene ProNor holder viser bare et utdrag av disse. Her finner du også link til eksempelfiler der du kan teste et utvalg av de nye funksjonene.

For den daglige jobbingen anbefaler vi å aktivere Interactive What’s New – dette viser et lite spørsmålstegn ved siden av nye funksjoner i menyen, som tar deg direkte til Help-teksten om denne funksjonen. Dermed kan du oppdage nyhetene innimellom din vanlige jobbing.

Dersom du fremdeles savner noen funksjoner, kan du legge inn forbedringsforespørsler gjennom SolidWorks’ kundeportal. Dette er en av de viktigste kanalene SolidWorks bruker i videreutviklingen av programmene sine.

About Torbjørn Helland Solhaug

Web analyst, Funka Nu AB
This entry was posted in Bruk av SOLIDWORKS and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s